3 KG ZA 7 DANA, OVO JE DIJETA MARIJE ŠERIFOVIĆ: Evo šta popije svako jutro umjesto kafe

Ljepota i moda

Pjevačica Marija Šerifović je na svom jutjub kanalu podijelila iskustvo sa dijetom koju joj je prepisala nutricionistkinja.

Marijina dijeta zasniva se uglavnom na salatama, mladom siru, tunjevini i belom mesu. Na samom početku pjevačica je pozvala sve da se pridruže sedmonedjeljnom planu ishrane.

– Ovo je plan ishrane koji odgovara mojoj kilaži i krvnoj grupi, a svako treba da pronađe sebi odgovarajući plan. Sedam dana ću se zdravo hraniti, nadam se da neću prekršiti dijetu. Zeleni čaj je obavezan to je nešto sa čime započinem dan – rekla je Marija.

U toku dijete i ovih sedam dana detoksa Šerifovićeva je nekoliko puta bila gladna, ali je uspela da odoli iskušenjima i zdravo se hrani, a u toku ove nedjelje izgubila je 2, 8 kilograma.

– To je veliki uspjeh, naravno možda je moglo i bolje, ali je svakako rezultat dobar. Nemojte se nadati da će svake nedjelje biti ovako, jer to u startu odmah dolazi do izbacivanja viška tečnosti i toksina – zaključila je Marija zadovoljna rezultatima prve nedjelje.