9, 9 MILIONA ljudi pogledalo je trik koji pokazuje kako da OGULITE BELI LUK za bukvalno 5 sekundi

Praktična žena

Na listu gomile stvari koje čitav život radimo pogrešno (bar ako se Internet pita), sada možete staviti još jednu sitnicu – čišćenje belog luka.

Evo sjajnog trika za čišćenje belog luka
EVO SJAJNOG TRIKA ZA ČIŠĆENJE BELOG LUKAFOTO: TIKTOK / SCREENSHOT

Naime, nedavno je na TikToku postao viralan video u kome jedan bloger otkriva ultra jednostavnu i brzu metodu za čišćenje belog luka.Njegov trik je pogledalo, verovali ili ne, 9, 9 miliona ljudi, a istakao je da je ovu caku naučio od tašte koja je poreklom iz Azije.

https://pulsembed.eu/p2em/9yE83xHYK/

Sve što vam treba jeste glavica belog luka (naravno) u jedan prilično veliki nož. Glavicu isecite na pola, dobijene polovine položite na ravnu površinu, a potom nožem snažno udarite po njima.

Ljuska bi trebalo sama da se odvoji, a vi ćete dobiti gomilicu malih očišćenih čenova belog luka. Mi nismo isprobali ovaj trik, no prvom prilikom hoćemo, a sudeći po komentarima korisnika i te kako vredi praktikovati ga.

“Iskreno sam u suzama dok razmišljam o svim onim satima koje sam mogld a da uštedim”, “Ovo je super, više ne moram da se mučim oko čišćenja belog luka”, “Od sada samo ovu metodu koristim”, samo su neki od komentara.S.M.P.