Bračne tajne koje se ne dele ni sa kim

Ljubav

Lepo je imati prijateljice kojima možete da poverite svaku tajnu i s kojima možete sve da delite,ali postoje neke stvari iz vašeg bračnog života koje čak ni vaša najbolja prijateljica ne treba da zna.

Photo: Pixabay

Saznajte koje je to bračne tajne, za dobrobit vaše bračne zajednice, najbolje da zadržite između vas i supruga.

1. Mislite da se vaš suprug (opet) ponaša neozbiljno

Photo: Shutterstock

Dobro je da se požalite prijateljici na supruga koji vas ponekad izluđuje. Malo prigovaranja je u redu, ali treba da znate kad da stanete jer kad jednom uverite prijateljice da vam je suprug neozbiljan, one to neće lako da zaborave.

Vas ljutnja će proći i možda ćete i zaboraviti kakvim ste sve “imenima” u afektu nazvali muža pred prijateljicama, ali one će ih itekako dobro to da zapamte.

2. Koliko zarađujete vi i vaš suprug

Photo: Pixabay

Već je dovoljno što parovi često upoređuju ko ima veću kuću, ko vozi bolji automobil, pa je informaciju o tome kolike plate imate vi i vaš životni partner bolje da zadržite za sebe. U suprotnom, prijatelji bi vas mogli pogrešno da vas procene.

Sigurno ne želite da prijatelji vaše probleme smatraju nevažnim jer misle da zarađujete previše novca da biste imali prave probleme. Ili da se smatraju superiornijima jer zarađuju više od vas – iako pravi prijatelji ne bi radili ni jedno ni drugo, barem ne svesno. Želite li da zadržite sklad u prijateljstvu, stanje vaših bračnih financija neka ostane privatna stvar.

3. Koje vaše prijateljice suprug ne voli

Photo: Shutterstock

Nemojte da dozvolite da vas bračni život udalji od prijateljica. Ako se vašoj bliskoj prijateljici ne sviđa vaš muž, ili obrnuto, nemojte to da mu kažete (ili njoj). O tim lošim vibracijama nemojte da govorite ni ostalim prijateljicama.

4. Detalje iz vašeg seksualnog života

Photo: Shutterstock

Zabavno je kada sa ženskim društvom čavrljate o seksu, upoređujete partnerove veštine i hvalite se sjajnim bračnim seksualnim životom, ali neke detalje iz spavaće sobe radije zadržite za sebe. 

Veličina njegove “muškosti”, fetiši koje voli i slični intimni detalji neka ostanu između vas dvoje.

5. Koliki su vam dugovi

Photo: Shutterstock

Gotovo svaki bračni par ima novčane dugove, a bili oni veliki ili mali, nisu tema o kojoj treba da razgovarate s prijateljima. Oni će možda da se uvrede ako se hvalite time kako se vama i vašem suprugu tokom godina skupilo malo dugova.

Ako se jadate da ste u velikim dugovima, prijatelji vas možda neće pozvati na zajedničko letovanje u strahu da će delom i vas morati da finansirati jer su u boljoj materijanoj situaciji.

6. S kim biste spavali od vaših prijatelja

Photo: Pixabay

Neki bračni parovi vole da se našale s kim bi od svojih prijatelja spavali. Normalno je imati fantazije, ali opasno je deliti ih s drugima.

Ako kažete prijateljici da maštate o mužu druge prijateljice i njoj se vaša tajna omakne u društvu, možete da budete u veoma neprijatnoj situaciji. Zato ovu tajnu nemojte da delite ni sa kim osim sa suprugom. Ali dobro razmislite pre nego što kažete i njemu.

Podijeli sa prijateljima