DNEVNI HOROSKOP: IZBJEGAVAJTE MASNU HRANU

Horoskop

OVAN

Očekuje vas nova prilika za zaposlenje. Ako ste bili u potrazi za promjenama, u narednom periodu ćete biti zadovoljni. Otvoreno ćete pokazati interesovanje ka svojoj simpatiji. Očekuje početak veze. Prijala bi vam masaža.

BIK

Možete da očekujete opuštenu poslovnu atmosferu danas. Nećete imati previše obaveza. Uživate u neobaveznom flertu i niste spremni za nešto više od toga. Smatrate da vam sada više prija da budete malo sami. Izbjegavajte masnu hranu.

Ilustracija

BLIZANCI

Preporuka je da ne žurite na polju posla i da pustite da stvari idu svojim tokom. Izbjegavajte bilo kakvo forsiranje. Razmišljate o prekidu veze sa osobom do koje vam je stalo jer primjećujete da ona nije sretna. Bolovi u nogama vas muče.

RAK

Veoma ste pronicljivi i snalažljivi i lako nalazite rješenja za poslovne probleme koji su vam se pojavili. Neka osoba iz prošlosti će pokušati da se vrati u vaš život i da vam ponudi obnovu veze. Problemi sa prehladom.

LAV

Moguće je da imate dosta nekih komplikacija na poslovnom polju i da često iz svega toga ne vidite izlaz. Sve ide onako kako ste se nadali. Sa voljenom osobom se lijepo slažete i vaša veza može da napreduje. Povećajte unos magnezijuma.

DJEVICA

Moguće je da vam dolazi vrijeme za poslovne promjene kod vas. Očekuje vas period u kojem će naglo doći do preokreta. Nije vam pretjerano povoljan dan za nova ljubavna poznanstva. Priuštite sebi neko zadovoljstvo.

VAGA

Nemojte da očekujete previše kada je u pitanju polje posla. Moguće je da će vam se neki planovi odložiti. Želite da se pomirite sa osobom iz prošlosti koju još niste preboljeli. Imaćete priliku za susret sa njom. Problemi sa vidom.

ŠKORPIJA

Maksimalno ste posvećeni poslu i želite da u kraćem vremenskom roku obavite dosta važnih stvari. Lako se upuštate u novu vezu iako niste sigurni da li vam je to u ovom trenutku previše dobra odluka. Problemi sa nesanicom.

STRIJELAC

Potrebno je da pokažete inicijativu ka promjenama na polju posla ako želite da vam se okolnosti poboljšaju. Osoba koja vam se dopada će vam pokazati da je također zainteresovana za vas. Povedite računa o krvnom pritisku.

JARAC

Ukoliko budete zatražili nov posao, uskoro biste mogli da ga dobijete. Očekuje vas povoljan period. Važno je da sa voljenom osobom iskreno razgovarate o stvarima koje vas muče. Imate probleme sa kičmom.

VODOLIJA

Moguće je da ćete imati priliku da razjasnite neke situacije koje su bile neprijatne između vas i kolega. Komunikacija sa voljenom osobom može da se zakomplikuje u narednom periodu. Moguć je prolazan kašalj.

RIBE

Ako pokažete odlučnost, imaćete priliku da na poslovnom polju napredujete i da mijenjate stvari. U odnosu sa voljenom osobom postoji dosta problema. Nije vam lako da vaš odnos popravite i stabilizujete. Moguć je prolazan kašalj.

Podijeli