HOROR U SRBIJI! MLADOŽENJU PRONAŠLI MRTVOG U TUŠ KABINI UOČI SVADBE: Sa vjerenicom došao u hotelsku sobu

Vijesti

Tijelo G.S. (39) iz naselja Negosavlje kod Medveđe pronađeno je sinoć oko 22.45 u sobi jednog hotela na periferiji Leskovca i pretpostavlja se da je on izvršio samoubistvo.

Kako se nezvanično saznaje, G.S. se objesio u tuš kabini hotelske sobe koju je iznajmio sa svojom verenicom sa kojom je za nekoliko dana trebalo da se venča i sa kojom je pripremao svadbeno veselje, piše JuGmedia.

– Na recepciji se prijavio sa svojom ličnom kartom i u hotelsku sobu je ušao sa mladom ženskom osobom. Šta se među njima dešavalo, mi to ne znamo, ali ono što znamo, to je da se prvi put takva tragedija dogovdila kod nas, što je uznemirilo sve osoblje. Došla je policija, kao i Hitna pomoć, koja je konstatovala smrt. Kasnije su telo preuzeli njegovi roditelji. Sve se odvijalo u tišini, kako zbog cjelokupne situacije u zemlji ne bismo uznemirili goste – priča jedan od zaposlenih u ovom hotelu.

Kako se nezvanično saznaje, G.S. je u hotel je došao sa svojom vjerenicom nakon porodične svađe. Inače, on već godinama živi u Beogradu, a u rodno Negosavlje se vratio zbog organizovanja svadbe.

Podijeli sa prijateljima