Jednojajčane bliznakinje se udale za jednojajčane blizance!

Svijet Zanimljivosti

Jednojajčane bliznakinje Britani i Brijani Din Saliers su akterke baš nesvakidašnje priče. Prvo su se udale za braću jednojajčane blizance, a onda u isto vreme saopštile da su u drugom stanju.

“Naša deca neće biti samo rođaci, već genetički pre kao rođena braća i sestre”, rekla su bliznakinje Britani i Brijani Din Saliers koje su udate za braću Džoša i Džeremija Saliersa.

U tandemu su prošle nedelje saoštile da čekaju prinove i to u kostimima popularne serije “Čuvari plaže”. “Pogodite, dupli parovi su trudni!”, duhovito su poručile bliznakinje, oduševljene što su u slično vreme ostale u drugom stanju.

Parovi blizanaca stekli su popularnost u TLC emisiji “Naše tvinsejn venčanje”. Van kamera njih četvoro žive pod istim krovom i neretko se indentično oblače.

Bliznakinje i blizanci su se prvi put sreli na Tvins festivalu u Tvinsburgu u Ohaju, 2018. a skoro godinu dana kasnije, braća su zaprosili sestre u Državnom parku Tvin lejks u Virdžiniji.

I to nije sve. Njihovo venčanje bilo je tematsko sa nazivom “Dva puta”, a venčali su ih sveštenici koji su, takođe, jednojajčani bliznaci.

Podijeli sa prijateljima