MAMU ŠESTERO DJECE NAPALI ZBOG OSKUDNOG ODIJEVANJA, ONA IM ŽESTOKO UZVRATILA

Zanimljivosti

Dok se mnoge žene u četrdesetima ne osjećaju ugodno u preuskim i prekratkim suknjama i haljinama, za Claire Barratt to nikada nije bio problem. Ova 41-godišnjakinja je majka šestero djece, a pažnju na društvenim mrežama je privukla upravo svojim oskudnim odjevnim kombinacijama.

Iako gotovo svakodnevno dobiva komentare pratitelja u kojima joj poručuju da bi se trebala prikladnije odijevati, to ju ne sprječava da s ponosnom pokazuje svoju besprijekornu liniju i mladenački stil, navodi Index.hr.

U jednom od najpopularnijih videozapisa Claire je pokazala kako ljudi očekuju da se 41-godišnja mama ponaša, ali i kako se ona ustvari ponaša. Osim toga, pred kamerama je prezentirala i svoje plesne vještine.

@claireabellaofficial

Don’t attack people for the way they look, dress or act! Age is not a definition for any of that #overfortyclub #fortyclub #mumsoftiktok #momoftiktok

♬ alors on danse remix – hazellclouds
  • Stvarno si prestara da bi se tako ponašala” i “Nije li neprikladno nositi takvu odjeću u prisustvu djece?” samo su neki od komentara koje je tada zaradila. Ali upravo takvi komentari su joj dodatna motivacija da se svakodnevno dotjeruje te da i dalje nosi mini suknje umjesto odjeće koja bi sakrila njenu liniju.

“Odbijam da me stavljate u nekakve kutije samo jer mislite da imam 40 godina. Odjeća koju odlučite nositi ne definira vas kao osobu”, zaključila je.