ONE IH MRZE: Neobične stvari kod žena za kojima muškarci lude

Ljubav

Ako mislite da je muškarcima kod žena privlačno lice, besprekorno tijelo i dotjeran izgled, onda ste se prevarili.

Ispitivali smo i došli konačno do nevjerovatnih i neočekivanih zaključaka:


 1. Raščupana kosa

Ne treba trošiti previše vremena u frizerskim salonima jer muškarce  često više privlači blago rasčupana kosa, nego idealne i neprirodne lokne.

lll

2. Odličan apetit

Jeste da dijete popravljaju liniju, ali nikako ne popravljaju odnose. Mnogi muškarci smatraju žene koje imaju dobar apetit vrlo privlačnim. Na taj način one pokazuju svoju sigurnost u sebe. Ali, naravno, treba imati u svemu mjeru.

l2

3. Naočale

Ne može se reći da je u školi ovaj detalj mnogo pomagao. Čak naprotiv. Međutim, kod odraslih naočare ostavljaju sasvim drugi utisak. Obično se djevojke sa naočalama muškarcima čine nezaštićenim  i slabim, što dodatno budi muškost u njima. Ili naprotiv, izgledaju uvjereno i nezavisno. U svakom slučaju- naočale nikog ne ostavljaju ravnodušnim.

l4

4. Bez šminke

Muškarci vole da vide djevojku sa blagom šminkom ili bez, jer im je ta ljepota jednostavnija za shvatanje. Uostalom, žene bez šminke su rijetkost i u medijima i na ulici.

l6

5.  Stomačić

Ne jurite za modom, jer trbušni mišići nemaju šta da traže na ženskom stomaku. Kao što je jednom rekla Merlin Monro: „Žena bez stomačića je kao stan bez namještaja“.

l8

6. Suknje

Lepršave suknje nisu ništa manje atraktivne od mini suknji. Šta više, bude maštu!

l7

7. Bose noge

Nekada su muškarci mogli samo da maštaju o bosim nogama djevojaka jer se taj dio tijela nikad nije pokazivao javnosti. Vjerovatno je to ostalo u podsvijesti muškaraca, pa im i sada prija oku.

l9

8. Jutarnje protezanje

Za muškarca nema ništa seksualnije od devojke u kućnoj odeći koja se proteže.Tako im izgledaju nezaštićeno i nekako blisko.

ll

9. Trag od kupaćeg

Ovi tragovi stalno dovode na muku ženski pol. Međutim, muškarcima se to vrlo dopada. Kontrast bele i tamne kože nekako izgleda dodatno „golo“ i privlačno.

ll1
Podijeli sa prijateljima