OVO JE JELOVNIK ANE NIKOLIĆ, 1 NAMIRNICU JE IZBACILA IZ ISHRANE I SMRŠALA: A tek da vidite šta za večeru jede

ShowPjevačica Ana Nikolić, kako se priča, uspjela je da smrša više od 50 kilograma. U intervjuu za “Blic”, ona je otkrila kako je regulisala svoju kilažu i kako izgleda njena dijeta.

Ana je navela kako izgleda 7 dana zdrave ishrane koje se pridržava.

– Moja tajna kako sam smršala. Nešto najbitnije je unos tečnosti. Imam svoju jutarnu rutinu. Čim ustanem pijem 2 čase vode. Nekad sa limunom, a nekad bez.

Poslije toga slijedi moj doručak, često je to jaje na oko uz paradajz ili neko drugo povrće. Nekad možda i samo sveža salata ili pahuljice. Za vrijeme ručka jedem bijelo meso ili ribu sa barenim povrćem. Izbacila sam ugljene hidrate (bijelo brašno), držim se unosa kalorija od 1000 do 1200.

Slatkiša sam se odrekla skroz. Mesa takođe sem ribe. Ako mi bas padne šećer onda pojedem kašiku nutele i zamislim da sam pojela sve. Skidanje viška kilograma je stvar psihe – rekla je Ana i dodala:

-Čovjek mora čvrsto da odluči da nešto želi da promijeni i samim tim će uspjeti. Prvih mjesec dana je teško, ali navikneš se. Uz pomoć tableta za mršavljenje nisam osjećala glad i nisam imala potrebu da večeram.


Ako ogladim u kasne sate pojedem nešto od povrća. Šargarepa, krastavac ili samo zelenu salatu. Što manje slano to bolje. Pijem 2 do 3 litra vode dnevno. Nekad i 4! – ističe ona.

https://www.instagram.com/p/CQXKbegHKlb/?utm_source=ig_embed&ig_rid=c6467574-a809-4f7a-879d-fde69242ff8f

JELOVNIK

DORUČAK:

2 jajeta na oko uz jedan paradajz
Jogurt sa pahuljicama i 1 voće
jabuka i šaka oraha
kajsija/trešnje sa jogurtom

RUČAK:

supa od brokolija
pržene paprike sa rižom
losos i spanać
pečurke sa lukom i bijelo meso
zelena salata sa tunjevinom/škampima
zelje sa ribom

VEČERA:

jogurt ili neke voćke
Uz sve to pjevačica svakodnevno trenira.