POLA GODINE SAM IMALA VEZU IZ BAJKE: Našla sam 6 TAJNIH FOLDERA u njegovom laptopu i shvatila da ŽIVIM U LAŽI!

Ljubav

Mislila sam da konačno imam idealnog dečka. Onda mi je jedan pogled na njegov laptop otkrio jezivu istinu u vezu.

Jedna devojka podelila je svoj problem sa internet zajednicom i zatražila pomoć. Kako kaže, otkrila je filmove koje je snimao bez njenog pristanka, a ono što je na njima jako ju je uznemirilo.

“Imam 25 godina i već šest meseci sam u vezi sa 35-godišnjim muškarcem. Nedavno sam otkrila, dok sam bila na njegovom kompjuteru, da ima šest foldera sa snimcima mene bez odeće, koje je bez mog pristanka snimio svojim telefonom. Na jednom se oblačim ujutru, na drugom sam pod tušem, a na ostalima spavam u krevetu.

Šokirana sam! On je tako fin, pun poštovanja i izgleda tako normalno da nikada nisam primetila neko neobično ponašanje.

Zapravo, ovo mi je najbolja veza koju sam ikad imala i iskreno ne verujem da će okačiti te snimke na internet. Ipak, jako me brine to što me nije pitao za dozvolu i što očigledno uživa u tom voajerizmu. Jako sam zbunjena i ne znam šta da radim.”

Posle objavljivanja ovog posta, devojka je primila mnogo saveta, a većina tvrdi da bi trebalo da ga ostavi.

“Uzmi njegov telefon, obriši snimke, a onda se okreni i ne vraćaj više nikad”.

“Pokušaj da mu objasniš koliko je zloupotrebio tvoju privatnost, a onda mu reci da je gotovo. I nemoj da budeš sama s njim dok mu to govoriš”, glasila je većina saveta, a samo retki su joj rekli da pokuša da razgovara sa njim i da na lep način izglade stvari i ostanu zajedno.

Šta biste je vi posavetovali?

Podijeli sa prijateljima