Rješenje Za Ispucale Pete Se Uvijek Nalazi U Vašoj Kuhinji: Sve Što Tredate Uraditi Je Da Ovo Stavite U Svoje Čarape I Do Jutra Će Se Stopala Preporoditi

Ljepota i moda

Ako inače imate takvih problema, u našem današnjem članku donosimo vam trik koji bi vam se mogao svidjeti i koji će vam pomoći u rješavanju problema.

Nema potrebe da trošite više novca na skupe proizvode i tretmane, ali sve što trebate kako bi vaša stopala bila meka i ljupka kao kod male bebe već je u vašem domu i u vašoj kuhinji. Naime, palenta, od kukuruznog brašna je inače poznata po tome što može na vrlo uspješan način riješiti probleme nošenja napuknutih peta, a što je najbolje od svega, ovaj je trik izuzetno jednostavan za upotrebu i primjenu.

Sve što trebate učiniti je nanijeti dovoljno kukuruznog brašna u kombinaciji s vrlo malo vode na petama prije spavanja. Uvijek pazite da dobro prekrijete pukotine, obucite čarape i tako spavajte.

Jednom kad ustanete, operite kukuruznu brašno s nogu mlakom vodom, a kad pogledate stanje svojih peta, možete biti sigurni da ćete biti oduševljeni i da ćete nakon ovih tretmana bez savjesti nositi sandale i otvorene cipele. Imate li inače trik koji će vam pomoći?

Izvor: novi