SMRŠALA 40 KILA ZA 8 MJESECI, UVELA SAMO 1 PRAVILO: Svaki dan uradio ovo i ISISALA SALO, JEDNOSTAVO I LAKO! BEZ GLADOVANJA

Ljepota i moda

Eli Flin Livingston (26) iz Notingemšira kaže da je oduvijek bila skladne građe i imala je zdrave navike u ishrani. Ono što je sve promijenilo bio je njen put u Ameriku.

Eli je u potrazi za poslom riješila da prihvati posao dadilje. U julu 2017. godine otišla je za Ameriku, a od tada je žijvela i radila u Bostonu, Los Anđelesu i Koloradu. To je trajalo dvije godine, a za te dvije godine je Eli nabacila 25 kilograma zahvaljujući brzoj hrani.

– Živjela sam na ogromnim picama, burgerima, pomfritu i kineskoj hrani – kaže ona. U kombinaciji sa sindromom policističnih jajnika, kilaža joj je bila sve veća, a ona vjeruje da upravo zbog ovog sindroma nikad nije bila sita.

zilk9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvtldfn01eqv8vmzi0ywyxmdg3y2y5zme0mzzhntnjnjg2owrjnza3mweuanbnkzmczqkeaieaaq

– Šta god da pojedem, u bilo kojoj količini, vječno sam bila gladna. Vrhunac je bio kada sam imala 122 kilograma. Kada sam pogledala samu sebe na fotografijama, shvatila sam da sam otišla predaleko – kaže Eli koja se vratila kući jula 2019. godine i krenula na keto dijetu.

Kaže da su rezultati počeli da se vide praktično odmah, te da je za samo osam mjeseci uspjela da skine 40 kilograma.

q4-k9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvtvdrn01eqv8vyja2mde5mjnhoduzzthmzddjndcxyzy1ntvknja5mtcuanbnkzmczqkeaieaaq

– I dalje se držim osnovnih principa keto ishrane iako obožavam ugljene hidrate. Trudim se, pa tako umjesto običnog brašna koristim bademovo, umjesto pirinča koristim narendani karfiol. Ponekad je teško, ali kada posustanem, pogledam svoje slike iz Amerike – zaključuje ona.

(Žena Blic)