Šta je vaša slaba tačka? Ovnovi se plaše usamljenosti, Ribe – moćnih ljudi

Horoskop

Svako ima svoju slabu stranu, svoju slabu tačku, koja, ako neko uspe da dopre do nje, može da probudi čak i neukrotivu zver.

sta-je-vasa-slaba-tacka-ovnovi-se-plase-usamljenosti-ribe-mocnih-ljudi-1.jpeg

Ali, da li znate šta je vaša slaba tačka?

Prema horoskopskom znaku…

Ovan

Slaba tačka je kod Ovnova vrlo često dobro sakrivena, pa deluje kao da je on i nema, ali on se užasava i od same pomisli da može ostati sam, izolovan ili bolestan bez nekoga ko bi ga pazio ili tešio u trenucima kada mu je teško. Iako je hrabar i samouveren, slaba tačka mu je i porodica, pa zato, potreban mu je partner koji će ga čekati kući i biti pored njega pružajući mu podršku i lepe reči.

Bik

Oni koji ne poznaju Bika misle da može da uradi sve što poželi kada to zacrta u svojoj glavi, jer on nikada ne odustaje od svojih ciljeva. Naravno, lakše mu je kada ne mora da brine o banci i novčaniku ne samo zbog sebe, već i zbog svojih najbližih. Ne voli da rizikuje i da ostane bez finansijske podrške, stambenog prostora i krova nad glavom, zato što želi sve najbolje za partnera.

Blizanci

Slaba tačka Blizanaca je njihov nervni sistem, pa protivnik veoma lako može da ih dovede u stanje blagog očaja ako uspe da im kida živce. Tu im ne pomaže ni urođena inteligencija, ni snalažljivost. Obuzima ga panika koja se pretvara u strah od suočavanja sa samim sobom. Iako izbegavaju takve situacije, Blizanci su svesni svoje nemoći, nervoze i depresivnosti ako naiđu na probleme na putu do uspeha.

Rak

Vaša briga za sve i svašta je posledica urođene nesigurnosti i strahova koji vas obuzimaju s vremena na vreme. Zato, Rak je uvek u potrazi za stabilnim, sigurnim i situiranim partnerom, posebno ako je u pitanju izbor supruge. Slaba tačka svakog Raka je strah od gubitka voljene osobe ili društvenog statusa koji mu je najčešće samo zbog toga i potreban. Ako ih neko samo pogleda pogrešno, to je dovoljno da počnu strahovi.

Lav

Slaba tačka Lavova je sujeta koja ponekad nema granice, pa može da manipuliše drugima samo da bi mu se dodvoravali i da bi dobijao komplimente. Što više podanika ima oko sebe, to je srećniji, ali to ne znači da mu je pozicija zagarantovana. Zbog toga, potajno se plaši javnog podsmeha i gubitka moći koju ima zahvaljujući svom društvenom ili poslovnom statusu.

Devica

Slaba tačka svake Device je kontrola i strah da će im je neko oduzeti, a ako do toga dođe, strada nervni sistem. Dužnosti i obaveze su sveta pravila za Device, bez njih ne mogu da funkcionišu niti da se brinu o bližnjima. Devica zna bolje od bilo kojeg drugog znaka kako da se brine o sebi, ali ne ume tako dobro da kontroliše svoj nervni sistem od straha da može izgubiti živce

Vaga

Vage ne vole rasprave, posebno ne na javnim mestima, bez obzira da li u krugu prijatelja ili sa nepoznatim osobama, pa se zbog toga uvek uzdržavaju. Slaba tačka su im razgovori o neprijatnim temama kao što su zdravstveni problemi zbog kojih se brinu više nego bilo koji drugi znak. Strahuju od stvarnosti, trude se da izbegnu stres, a lek za to najčešće nalaze u hrani, posebno u slatkišima.

Škorpija

Slaba tačka Škorpija je njihov ljubavni život, bez obzira na to što imaju titulu najvećeg zavodnika Zodijaka. Škorpija se brine i za svoj fizički izgled i erotsku moć, jer vreme prolazi, a interesovanje suprotnog pola može da počne da opada. Ne gubi kontrolu, ali može da izgubi voljenu osobu ako reši da promeni partnera, a tada je Škorpija najranjivija i kao izgubljena je.

Strelac

Iako su veoma prilagodljivi i snalažljivi, Strelci stalno paze da im drugi ne rade nešto iza leđa, posebno kada je u pitanju posao. Slaba tačka im je pravdoljubivost i zato ne podnose agresiju i nasilje, a osetljivi su na tuđe patnje i tuđe probleme. Strelce brine i odnos sa voljenom osobom, pa su sumnjičavi i pažljivi, ali to nikada ne pokazuju.

Jarac

Jarčevi se plaše promena iako su uvek spremni da idu napred i žele da se popnu na sam vrh odakle se pruža bolji pogled. Međutim, slaba tačka Jarčeva su emotivnost i podrška za snove i maštanja, posebno ako ne uspe da ih ostvari. Ima dar da oseti znake koje drugi ne mogu i to može da ih zabrine, zato što su sujeverni, posebno kada je u pitanju partner ili drugi članovi porodice.

Vodolija

Iako na prvi pogled deluje nezainteresovano i hladnokrvno, slaba tačka Vodolija je strah od gubitka, bez obzira da li se radi o profesionlnom položaju, finansijskoj sigurnosti ili o poštovanju porodice. Duboko u duši se plaši poniženja, bolesti i siromaštva, pa o tome ne želi ni da razgovara da ne bi „izbaksuzirala“. Slaba tačka su im i kućni ljubimci, jer ih vole svim srcem i ne žele da ih izgube.

Ribe

Ribe vešto i šarmantno prikrivaju sopstvene nesigurnosti, a najjaču slabu tačku retko ko može da im primeti, jer uspešno beže u svoj paralelni svet fantazije i snova. Ambiciozne su i veoma sposobne, pa se plaše „većih riba“ koje mogu da ih progutaju, ali to nikada ne pokazuju. Bespomoćni, slabi i nezaštićeni, odnosno deca i stariji, uvek im privlače pažnju.

Podijeli sa prijateljima