VEČERAS JE UHAPŠEN, A EVO GDJE ŽIVI DRAŠKO STANIVUKOVIĆ: Luksuzna vila koja vrijedi NEKOLIKO MILIONA, čekajte da vidite UNUTRAŠNJOST (VIDEO)

Vijesti

Policija Crne Gore privela je večeras Draška Stanivukovića, poslanika PDP, koji se nalazi u Crnoj Gori.

Do hapšenja je došlo zbog toga što je Stanivuković učestvovao u litiji koja je održana u Nikšiću, objavio je tim narodnog poslanika.

Sponsored by Luponmedia

Policija je Stanivukovića našla u stanu u kome je boravio u Nikšiću i privela ga na informativni razgovor, javio je BN.

Stanivuković se trenutno nalazi na saslušanju, a više informacija biće poznato uskoro.

Procurile slike vile u kojoj živi Draško Stanivuković

Zanimljivo je kako je pjevačica Goga Sekulić snimila spot za pjesmu “Dečko moj” upravo u vili najmlađeg banjalučkog odbornika Draška Stanivukovića!

Prekrasna vila, za koju agenti za nekretnine tvrde da vrijedi najmanje nekoliko miliona maraka, nalazi se u banjalučkom naselju Petrićevac, uz Zapadni tranzit. Kuća, u kojoj stanuje i mladi odbornik, vlasništvo je Stanivukovićevog oca, koji se bavi privatnim biznisom.

Draško Stanivuković kaže da je vila njegove porodice i do sada bila otvorena za sve koji su željeli da snime video ili fotografije za njih bitnog događaja. Tako je, navodi, fotografisano 50 matura , 70 rođendana, 30 svadbi, dvije vjeridbe i snimljena tri spota. Za sve to, tvrdi Stanivuković, nikome nije uzeta ni jedna KM naknade, a svi koji su u vili boravili iz tog razloga su iz Banjaluke.

1
1
2

Stanivuković kaže i da je njihova porodična kuća, prema nekim istraživanjima, najfotografisaniji objekat u Banjaluci.

Pogledajte i sami kako izgleda:

Podijeli sa prijateljima