DA LI VIDITE LICE MUŠKARCA ILI TIJELO ŽENE: OTKRIT ĆETE ŠTA SE DRUGIMA KOD VAS NAJVIŠE DOPADA

Zanimljivosti

Lijepo je vjerovati da nekoga ne zanima šta drugi misle o njemu/njoj ali stvarnost ostaje ista – svjesno ili ne, uvijek se ponašamo ili djelujemo na određeni način da bismo stvorili pozitivan utisak na druge.

Ovaj psihološki test ličnosti pokazuje šta se drugima kod vas najviše dopada.

Šta prvo vidite na slici?

Da li vidite lice muškarca ili tijelo žene? – undefined
Foto: Twitter: Da li vidite lice muškarca ili tijelo žene?

Lice muškarca

Dobro kontrolirate emocije

Veoma ste dobri u zadržavanju svojih emocija i osjećanja za sebe. Gledajući vas, osoba ne bi bila u mogućnosti da kaže da li ste duboko zabrinuti zbog nečega. U društvu ste poznati po vašem vodstvu i visokom nivou energije. Vi ste vrlo analitički i čvrsti u svojim odlukama. Iako su možda jednostavni, ne znači da slijepo prate masu.

Vi ste znatiželjni i jasni i ljudi vole biti oko vas jer imate vrlo jaku pozitivnu auru. Budući da cijenite ljude u vašem životu, uvijek ih stavite na prvo mjesto. Međutim, ponekad se osjećate kao da morate biti uvjereni da ste i vi voljeni.

Tijelo žene

Pravi prijatelj i timski igrač

Ovo podrazumijeva da je vaš karakter usmjeren prema velikodušnosti. Oni oko vas se dive pozitivnom pogledu koji imate na život. Kada ste u grupi, vaš udio govori sam za sebe i smatraju vas za visokog motivatora. Posvećujete se cilju i pratite ga.

Također ste poznati po svojim profesionalnim veštinama. Vi ste oštri u preuzimanju suptilnih signala u vašoj okolini i emocija drugih i kako oni pomjeraju svoje tijelo. Vi ste saosećajni i oprezni ste da nikoga ne povrijedite svojim riječima.

Međutim, budući da ste lako pod utjecajem energije koja je oko vas, vi ste vrlo selektivni kada se radi o ljudima oko vas. U balansu ste sa svojim emocijama i lako možete postaviti zdrave granice kada su u pitanju drugi.

Podijeli