ISPUNILA JE DEČKU NJEGOVU NAJVEĆU ŽELJU ZA ROĐENDAN! A onda je usledio hladan tuš, sad je mrzi cela njegova FAMILIJA!

Zanimljivosti

Jedna devojka je ni kriva ni dužna postala najomraženija osoba u kući porodice njenog dečka. Do te mere, da je sada svi mrze i ne žele da je više vide u životu.

Devojka je bila neko vreme u vezi s momkom koji se nekoliko puta žalio da nikako ne može da utvrdi svoje i poreklo dela familije. Neke stvari su mu jednostavno bile čudne.

FOTO: PROFIMEDIA

Ona je rešila da mu ispuni želju i za rođendan mu je kupila DNK test, pošto se nadao da je plemićkog porekla.

Međutim, kada je on dobio rezultate, šokirao se. Toliko da je prvo mislio da se na testu potkrala ozbiljna greška, ali nije.

Pokazalo se da se njegov DNK poklapa s dvoje ljudi u kasnim tinejdžerskim godinama i ranim dvadesetim, u toj meri da bi mogli da mu budu polu-braća.

– Javio im se, malo ‘kopao’ po internetu i ispalo je da su njihov otac i njegova majka išli zajedno na fakultet. Ono što je mog momka najviše brinulo je što je izgledao isto kao otac te dvojice muškaraca. Ja sam mu nenamerno kupovinom DNK testa otkrila da je njegova majka varala oca sa tim čovekom koji je tata tim momcima. Dakle, otkrio je da nema biološkog oca a to je nešto što mu je majka krila ceo život. Njegovi roditelji se sada, ovih dana razvode zbog mene – napisala je devojka na forumu.

Konstatujući da je sad pola familije bukvalno mrzi, devojka se kaje zbog poklona.

FOTO: PROFIMEDIA
Podijeli