KRIMI PJEVAČICA ČEKA DEPORTACIJU: ROMANA POKAZALA GDJE SADA PROVODI VRIJEME

Show

Naime, Romana Panić bila je na robiji od 25. juna zato što je zajedno s partnerom Filipom Mrkajićem pljačkala bankomate u Brizbejnu.

Osuđena je na tri mjeseca i imala je pravo na prijevremeni otpust poslije odslužene dvije trećine kazne. Budući da nije pravila prekršaje i primjereno se ponašala u zatvoru, Panićeva je puštena na slobodu.

Nakon izlaska iz zatvora pjevačica je smještena u centar za migrante, gdje čeka deportaciju za Beograd, a njen dečko, Filip Mrkajić, sa kojim je uhvaćena u pljački, još uvijek je na robiji u Brizbejnu. Romana je iskoristila priliku i snimila okruženje, pa pokazala pratiocima na Instagramu gdje sada provodi vrijeme, prenosi Blic.

Podsjećamo, prilikom pretresa stana koji su Romana i Filip koristili u Brizbejnu, policajci su pronašli čitavu mehanizaciju koju je krimi-par koristio za pljačku bankomata – uređaj se “skiming”, kartice za skladištenje podataka na kojima su snimci klijenata na bankomatima, lične bankarske podatke za klijente i alat za instaliranje uređaja. Pronađeni su i snimci zabilježeni sa kamere postavljene na jednom bankomatu, ali i 23.500 australijskih dolara.

  • Bilo je toliko sofisticirano da uređaji na dva bankomata nisu otkriveni duže vrijeme – objasnio je sudija Okružnog suda u Brizbejnu Pol Smit.

Romana je osuđena na 12 mjeseci zatvora, a Filip na 14 mjeseci, a uz to morat će da vrate novac koji su protivpravno prisvojili.

Kako izgleda mjesto gdje sada boravi Romana pogledajte OVDJE.

Podijeli sa prijateljima