MANIJAK GURAO TELEFON ŽENAMA ISPOD HALJINA PA SLIKAO: ŽRTVE ŠOKIRANE, SAZNALE TEK U POLICIJI

Vijesti

Niška policija uhapsila je M.M. (43) iz ovog grada zbog polnog uznemiravanja jer je tokom jula mjeseca fotografisao žene tako što bi im podmetnuo telefon ispod suknji i haljina.

Ilustracija

Kako piše Telegraf.rs, on se kretao po tržnim centrima i parfimerijama znajući da tamo može pronaći mlade žene i da iskoristi njihovu nepažnju, neprimjereno ih slikao.

  • Birao je djevojke i žene u kraćim suknjama i haljinama, čekao da se okrenu, a zatim bi im zavukao telefon ispod odjeće. Nijedna od njih nije ga primijetila, a otkriven je zahvaljujući radnici jedne parfimerije koja ga je uočila i pozvala policiju. Prodavačica ga je dobro opisala, pa je pregledom kamera video nadzora prepoznat među kupcima, a zahvaljujući intenzivnom operativnom radu policije, i identifikovan – navode izvori upoznati sa ovim slučajem.
  • Žene su bile šokirane, nisu imale pojma da su bile meta manijaka. Za sada nije utvrđeno da je on te fotografije dalje distribuirao, pa je delo okarakterisano kao polno uznemiravanje. U njegovom telefonu su pronađene četiri fotografije ali se ne isključuje da je slikan i veći broj žena što će biti utvrđeno vještačenjem uređaja – objašnjavaju sagovornici.
Podijeli sa prijateljima