NARODNI LIJEK PROTIV SVIH VRSTA CISTI koji zaista djeluje

Zdravlje

Čest problem sa kojim se susreću građani predstavaljaju ciste. One se javljaju na različitim dijelovima tijela posebno kod žena. Medicinske metode često su invazivne i bolne ali što je također problem , često se dešava ponovna pojava cisti i nakon medicinskog tretmana.

Iz tog razloga smo pronašli i isprobali narodni lijek protiv cisti koji nije teško napraviti. Udarni sastojak lijeka je kaktus aloja.

Evo recepta i uputstva za pravljenje:

Pola litra medicinskog alkohola (špirita, neovisno koji je procenat)
Pola kilograma domaćeg meda
0,75 litara crnog što kvalitetnijeg vina
Pola kilograma kafe od cikorije (npr Divka)
150 grama listova aloje bez bodlji (biljku ne treba zaljevati zadnjih 7 dana pred branje listova)

Listove aloje očistite od bodljica, sameljete u mašini za meso ili blenderu. Dodate ostale sastojke i dobro izmješate. Biće vam potrebna veća tegla po mogućnosti od najmanje 3 litra da bi svi sastojci stali. Mi smo prilikom pravljenja smjese napunili vrhom veliku staklenu teglu za zimnicu od 3 litra. Teglu zatvorite i ostavite na nekom tamnom i hladnijem mjesto da odstoji 14 dana.

Nakon stajanja, procijedite smjesu kroz gazu i naspite je u staklene boce. Tekućina se pije sat do dva prije obroka tri puta na dan po jedna supena kašika. Bitno je da želudac bude prazan prije i poslije korištenja lijeka kako se ne bi mješao sa hranom. Kada budete pred kraj smjese napravite još jednu dozu i nastavite dok i drugu mjeru ne potrošite.

Po svjedočenjima brojnih ljudi koji su probali napitak većina cisti nestaje, posebno one manje u grudima, oko bubrega i ženskih organa. Obično su dovoljne dvije doze koje smo dali u mjerama. baziran na aloji i alkoholu u narodnim i travarskim predanjima koristi se i pri liječenju malignih oboljenja, astme, bronhitisa, angine pektoris i zakrčenih krvnih sudova.

Nećete pogriješiti ako lijek koristite i preventivno za poboljšanje opteg stanja organizma i povećanja imuniteta. Djeca također mogu koristiti lijek ali u manjoj dozi prilagođenoj njihovoj težini. ( ova mjera od pune supene kašike je za odraslu osobu od 60-70 kg, a mjera se procuntalno smanjuje prema težini dijeteta , npr dijete od 35 kg koristi pola supene kašike tri puta na dan) Podijelite ovaj lijek sa prijetaljima putem Facebooka.

izvor: zdravljebezdoktora.com