Ono što prvo ugledate na fotografiji – otkriće koja vam je najveća slabost kad je u pitanju ljubav

Zanimljivosti

Kad bismo mogli prepoznati svoje slepe tačke kad se radi o odabiru partnera, mogli bismo da se poštedimo loših veza… Ovaj test ličnosti možda može da pomogne.

Foto: Shutterstock

A ovaj test ličnosti osmišljen je da vam pomogne da brzo procenite koja je vaša najveća slabost kada je u pitanju odabir u ljubavi tako da možete učiniti upravo to, prenosi Your Tango. Pogledajte sledeću ilustraciju i prva stvar koju primetite otkriće istinu o vama.

Foto: Pinterest

Ako ste prvo primetili muškarčevo lice, vaša tajna slabost kad se zaljubite i odaberete partnera su emocionalni problemi. Svi nosimo probleme sa sobom iz prethodnih odnosa, i ima smisla da vam je loše prošlo srce u prošlosti i da niste baš u žurbi da to iskustvo ponovite.

Ako ne reskirate da budete povređeni, nikada nećete imati priliku pronaći ljubav koja leči. Trebate se kretati brzinom koja se oseća sigurno za vas, a dobar partner, onaj dostojan vaše ljubavi, to će u potpunosti razumeti.

Ako ste prvo videli pticu koja drži granu, vaša tajna slabost pri zaljubljivanju je vaša potreba za nekim o kome možete voditi brigu. Vi ste prirodno rođeni negovatelj. Ništa vam nije bolje nego da ste sposobni aktivno da radite stvari koje poboljšavaju život vašeg partnera.

Samo ne dopustite da vas želja za brigom navede da padnete za nekim ko nema posložen život. Ljudi s punim, srećnim, odraslim životima takođe bi mogli da imaju korist od vaše nežne ljubavi i brige.

Ako ste prvo primetili sirenu na steni, vaša tajna slabost pri zaljubljivanju je uverenje da je nešto bolje uvek iza ugla. Ne možete sebii pomoći. Idealista ste u svakom aspektu svog života, a posebno kada je reč o ljubavi.

Nemojte izgubiti svoj stil koji omogućuje celom svetu da zna da ste posebni, fenomenalni i da zaslužujete nekoga ko vas zaista vredi, ali ne dopustite da vam sumnja stane na put ili vas odvrati od nekoga ko je poseban.

Ako ste videli školjku s biserom, vaša tajna slabost pri zaljubljivanju je fiksacija na materijalni svet. Iako niste potpuno površni, volite lepe stvari.

U redu je imati standarde, ali nemojte dopustiti da vam naklonost za stvari postanu prepreka u uspostavljanju smislene vezu s nekim s kime biste se možda trebali zamisliti usprkos niskom stanju na bankovnom računu.

Podijeli sa prijateljima