Ova devojka je izgubila 22 kilograma bez odlaska u teretanu – evo kako joj je to pošlo za rukom

Zdravlje

Većini ljudi se barem jednom u životu desi, da nabace neki kilogram viška. Nekima skidanje ide lako, dok drugi moraju da se debelo pomuče.

Sa jedne strane problem nije uvek ishrana, već posredi neki od medicinskih problema. Ipak, kada neko ima čak 22 kilograma više, a uspešno ih skine, bez da je i jednom prišao teretani, možemo samo da se naklonimo i kažemo “kapa dole”.

Australijanka Ejndžel Bouvier, ugojila se zbog loše ishrane, a kako kaže, dve godine nije pojela ništa zdravo.

Ipak, kolikogod da je želela da se okrene fitnesu i promeni loše navike, bila ju je sramota da krene u teretanu, otkrila je za news.com.au

Ipak, njena želja za promenom je bila jača. Uspela da “steše” liniju vežbajući na otvorenom, kao i kod kuće. Kako kaže, fokusirala se uglavnom na vežbe za gubitak kilograma i visoko intenzivne intervalne treninge.

Na početku je imala samo jedan trening nedeljno, pa polako dizala broj, sve dok nije došlo do pet treninga nedeljno.

Na putu do vitke linije pomogli su joj saveti u brojnim časopisima, ali i vežbe koje je nalazila na internetu.

Danas, na Instagramu je prati preko 100 hiljada pratilaca, sa kojima redovno deli savete o ishrani i vežbanju. Ejndžel danas ide u teretanu, odnosno, prevazišla je strah od iste i uvrstila je u svoju rutinu.

Dokaz više, da se čeličnom voljom može mnogo.

Ukoliko želite da transformišete telo, krenite još danas sa promenom. Na našoj rubrici možete naći brojne savete o tome kako da skinete kilažu, zategnete telo i dovedete ga u formu.

Sve ostalo je samo na vama.