OVAKO IZGLEDAJU PLUĆA POGOĐENA KORONOM

Zdravlje

Pulmolog iz Beograda dr. Dejan Žujović izazvao je veliki interes javnosti objavivši snimku pluća 22-godišnjaka zaraženog koronavirusom.

Ilustracija

Snimku je objavio kako bi upozorio sve one koji ne vjeruju u to da virus zaista postoji.

Grafikoni koji prikazuju funkciju pluća u postotcima prikazuju kako su pluća 22-godišnjaka izgubila značajan dio volumena – gotovo 50 posto.

Ovako nekada izgledaju pluća pogođena koronom. Od ovoga trenutka ne komuniciram sa debilima koji negiraju virus! Ovo vreme zahteva ljude koji su zdravi u glavi. Držite distancu, maska gde distanca nije moguća. Javite se svom lekaru ako se ne osećate dobro. Pokret je protiv svih ekstremnih mera, kao što je policijski čas.Ostajte nam zdravi i živi ????????????

Posted by Dejan Zujovic on Monday, 12 October 2020
  •  Ovako nekada izgledaju pluća pogođena koronom. Od ovoga trenutka ne komuniciram s debilima koji negiraju virus! Ovo vrijeme zahtijeva ljude koji su zdravi u glavi. Držite distancu, maska gdje distanca nije moguća. Javite se svom liječniku ako se ne osjećate dobro. Pokret je protiv svih ekstremnih mjera, kao što je policijski sat. Ostajte nam zdravi i živi! – pozvao je Žujović