SKANDAL U ITALIJI: ZLATAN IBRAHIMOVIĆ PREVARIO SUPRUGU S LJEPOTICOM O KOJOJ MNOGI MAŠTAJU

Show Sport

Italijanski magazin Chi tvrdi da je napadač Milana Zlatan Ibrahimović imao aferu s prekrasnom novinarkom Dilettom Leottom.

Arhiv

Ibrahimović i Diletta snimali su reklamu, ali Italijani tvrde da nije sve ostalo na tome. Njihova afera navodno se dogodila na Sardiniji gdje je novinarka slavila rođendan. Slavni nogometaš prvo je svoju partnericu i sinove otpratio u hotel, a onda se našao s Dilettom.

Zlatan je zauzet jer je u dugogodišnjoj vezi sa svojom nevjenčanom suprugom Helenom Seger (50) s kojoj je dobio i dva sina – Maximiliana (rođen 2006.) i Vincenta (2008.).

S druge strane, atraktivna Diletta postala je velika zvijezda u Italiji, nedavno je prekinula vezu s italijanskim boksačem Danieleom Scardinom.

Leottu na Instagramu prate brojni slavni sportaši, što i ne čudi budući da je zbog prirode posla s njima u svakodnevnom kontaktu.

Zanimljivost kaže da je strastvena navijačica Catanije. Naglasila je svojedobno i to da joj je najveći idol među nogometašima oduvijek bio Giuseppe Mascara, omaleni napadač koji je nekoć briljirao u dresu tog kluba.

Leotta je inače diplomirana pravnica, trenutačno radi na platformi DAZN, a na Instagramu je u ovome trenutku prati gotovo sedam miliona ljudi.

View this post on Instagram

Lente mattinate estive ☀️

A post shared by ????Diletta Leotta???? (@dilettaleotta) on